Flyttstäd Stockholm

Flyttstäd som gör rent hus

Kvalitativ flyttstädning

Flytten är klar. Du har burit ut den sista flyttkartongen ur din gamla bostad och flyttbilen lastar snart av ditt bohag i ditt nya hem. Nu är det bara en sak som står mellan dig och ditt nya hem – flyttstädningen.

Flyttstäd kan ta lång tid och kräver en stor arbetsinsats. Kraven på att hemmet ska vara fläckfritt för personen som flyttar in är stora. I det här läget kan det vara värt at fundera på om du har tid, ork och möjlighet att på ett effektivt sätt genomföra detta krävande arbete. Känner du att så inte är fallet så kan du kontakta oss – vi genomför gärna ditt flyttstäd åt dig. För visst vore det en stor lättnad att kunna rikta in sig på ditt nya liv i ditt nya hem istället för att oroa dig över städinspektioner med negativt resultat?

Vi har stor erfarenhet av alla former av städning och kan se detaljerna som är lätta att missa för en privatperson. Anlita oss så slipper du obehagliga överraskningar i form av anmärkningar från hyresvärd eller personen som köpt och flyttat in i din bostad.

rengöring av spis

Många detaljer som inte får missas

Kakelranden i köket, smuts på badrumsskåp och dörrlister, fett i köksfläkten. Det finns gott om ställen som är lätta att missa när man är trött och sliten efter flytten och helst bara vill fokusera på att flytta in och starta sitt nya liv. Om du tar hjälp av oss så minimerar du risken för sådana bakslag. Anlita oss för din flyttstädning – det kommer att löna sig både ekonomiskt men också tidsmässigt.

Vi hjälper dig förstås även med städningen även innan du ska genomföra ditt livs bostadsaffär. Vår visningsstädning gör att det blir skenande rent när du vill visa upp din bostad inför försäljning. 

Flyttstäd med miljön i fokus

Vi ordnar ett rent resultat i flyttstädningen – men inte bara det. Anlitar du oss så får du också ett renare samvete. ’Vi använder städprodukter som är effektiva men som även är snälla mot miljön. Faktum är att resultaten man får genom att använda biologiskt nedbrytbara produkter idag faktiskt är lika bra som, i vissa fall till och med bättre än, de man får med traditionella kemiska produkter.

Vi ger garanti vid flyttstädning och har direktkontakt med den som skall flytta in för att försäkra oss om att resultatet har blivit tillräckligt bra i allas ögon.

Givetvis hjälper vi er också gärna med städningen när flytten väl är genomförd och du har blivit hemmastadd i din nya bostad. En storstädning efter att alla saker har kommit på plats brukar kunna vara väldigt användbar. Vi erbjuder även regelbunden städning av bostäder i form av veckostädning. 

 

Slipp den stressiga flyttstädningen